MILF Manor е ново американско риалити, което се излъчва от януари 2023 г. Осем необвързани жени на възраст 40-60 години живеят в имение в Мексико с осем необвързани мъже, които са с няколко десетилетия по-млади. В първия епизод зрителите разбират, че мъжете всъщност са синове на дамите. В луксозната вила всяка жена дели една стая със своя син. 

Първото предизвикателство пред жените е със завързани очи да познаят сина си, като опипват голите торсове на мъжете.

Във втори епизод пък участниците трябва да отгатват своите сексуални тайни. Една от дамите признава, че е правила секс с най-добрия приятел на сина си. 

Припомняме, че абревиатурата MILF означава "Mother I'd Like to Fuck". В този ред на мисли името на риалитито не е много точно, тъй като замисълът на предаването е дамите активно да търсят връзка с някой от младите мъже, а английската дума за това е cougar. MILF е определение за добре изглеждаща и сексуално атрактивна жена на средна възраст без това да означава, че поведението й към мъжете е нападателно. 

Критиците на предаването го определят като „психологическо изтезание“ и „Фройдистки ужас“, докато Даниела Нойман от продуцентската компания, дала идеята за шоуто, защитава правото на по-възрастни жени да се срещат с млади мъже.