Осем години след годежа актьорът Джейсън Стейтъм е готов да направи следващата крачка и да се ожени за своята любима – модела Роузи Хънтингтън-Уайли.

Стейтъм от години има репутацията на лошо момче със студено сърце заради ролите, които играе в киното, но  вече 15 години е със супер модела Роузи, от която има две деца – син Джак и дъщеря Изабел.

Двамата британци започват да излизат през 2009 г., а през 2016 г. се сгодяват. А 20-годшината им разлика никога не е била пречка за връзката им.

Снимка: Instagram

Въпреки че посещават заедно събития на червения килим и от време на време публикуват един за друг в социалните мрежи, звездната двойка не споделя твърде много подробности за съвместния си живот и семейството си. Едно нещо обаче винаги показват - голямата любов, която изпитват един към друг.

Двамата планират дълго отлаганата си сватба. Кога точно ще се случи събитието все още не е ясно.

Снимка: Instagram

 

Година след като Джейсън и Роузи се сгодиха, тя забременя и роди първото им дете - синът им Джак. Моделката сподели щастливата новина в Instagram, публикувайки черно-бяла снимка, на която мъничката ръчичка на новороденото държи нейната.

Според близки източници до двойката това е и една от причината да отложат сватбата за по-нататъка. 

Снимка: Instagram

В едно от медийните си интервюта Роузи споделя, че с Джейсън планират да се оженят, но не бързат да се изкачат до олтара.

„Мисля, че времето ще дойде“, казва тя пред Extra малко след раждането на Джак.

„Бяхме толкова съсредоточени върху работата си и Джак се появи, че определено говорим за това. Очакваме с нетърпение този момент. Това също така не е огромен приоритет за нас. Толкова сме щастливи“, споделя моделът.

На 2 февруари 2022 г. двойката посрещна второто си дете - дъщеря им Изабела. Роузи отново сподели новината в Instagram, публикувайки сладка снимка на ръчичката на бебето, която наднича от кошарката ѝ.

Последните снимки, които Джейсън Стейтъм и Роузи Хънтингтън са публикували заедно, са от лятната им почивка в Гърция. Двамата изглеждат по-влюбени от всякога. Моделката обича и да показва Джейсън в ролята на баща. 

Снимка: Instagram

Лятото Роузи беше споделила кадри на актьора, който учи сина им Джак да кара сърф.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK