Виктория Бекъм говори в наскоро започналия документален сериал "Бекъм" на "Нетфликс" за първи път за предполагаемата афера на съпруга си с бившата му лична асистентка Ребека Лоос, която се случи през 2004 г. и беше много широко обсъждана. Така Ребека отново се оказа в центъра на общественото внимание и беше обсъждана в медиите.

Британският "Дейли мейл" публикува статия, посветена на Лоос. Таблоидът припомни интервю с Ребека, което тя даде за Sky News преди няколко години. В него тя заявява, че е „спала с Дейвид поне четири пъти“, пише изданието. По това време тя била лична асистентка на Бекъм в Испания, където той дошъл да играе за отбора на Реал Мадрид.

Снимка: Getty Images

 

„Всички бяхме навън с приятели на вечеря, изпихме няколко питиета, отпуснахме се, флиртувахме и получавах някои намеци от него, но си повтарях: „Не, той не те харесва.“ Винаги съм си казвала: „Не рискувай работа си.“ Знаех, че ще бъде огромен риск, ако се забъркам с този човек... Но наистина просто се харесахме онази вечер. Имахме връзка. Хората го забелязаха“, каза тя за началото на връзката им.

Снимка: Getty Images

Сега Ребека Лоос, която е станала учителка по йога и медитация, живее в Норвегия със семейството си. Тя е омъжена за лекар на име Свен, когото срещна през 2008 г., докато участвала в едно от риалити предаванията - бъдещият й съпруг работил като лекар по проекта. Те се оженили през 2012 г. и се преместили в норвежкото ски селище Хемседал. Двойката има двама сина - 13-годишния Магнус и 10-годишния Лиъм.

Снимка: Getty Images

Пред британския "Сън" Ребека описа новия си живот: „Сега прекарвам времето си в йога, бягане, колоездене и ходене, както и в бране на горски плодове и други храни из дивата природа за двамата ми синове. Животът ми е съвсем различен".

Наскоро тя сподели публикация в блога си за енергията, която й дава новолунието: "Заземена съм, вкъщи съм си, здрава и щастлива. Сърцето ми се изпълва с топлина на любов при мисълта, че не аз избрах този живот в планината, но може би планината избра мен".

Снимка: Getty Images

По-рано Ребека разказа как грижите за съпруга и синовете й, както и животът в планината, са я превърнали от бляскава знаменитост в „скандинавска домашна богиня“. „Чистя къщата, мия банята, готвя вечеря всяка вечер, пера, изобщо обичам да се грижа за дома и семейството си“, цитира я "Дейли мейл".

Тя също каза, че обмисля да стане медицинска сестра, след като преди няколко години й хареса да работи в COVID център.

Снимка: Getty Images

В интервю за ОК! Ребека призна, че съжалява за миналото си. Но тя не крие нищо от него пред семейството си. Лоос заяви, че "момчетата й знаят, че мама има палава страна". На въпроса дали съжалява за лошата си слава, тя отговори: „Вземах много лоши решения, доверих се на много хора, на които не трябваше“.

Снимка: Getty Images

Бившата телевизионна риалити звезда обясни, че се чувства "използвана за рейтинги и известност". Тя също се е появявала на кориците на мъжки списания, включително Playboy, FHM, Nuts и Zoo. През 2004 г. Ребека Лоос стана звезда в таблоидите на фона на съобщенията, че е имала афера с Дейвид Бекъм и се твърди, че е спечелила повече от 1 милион долара от драмата, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Тя обсъди предполагаемата афера в множество медийни интервюта и телевизионни изяви. Тези твърдения така и не бяха потвърдени от бившия футболист. Дейвид не се изказа ясно по тази тема в новия документален филм, посветен на него. Въпреки че той и съпругата му Виктория признаха, че периодът, през който връзката му с Ребека беше широко обсъждана, е най-трудният в живота на семейството им.