Виктория Бекъм проговори 20 години по-късно за предполагаемите изневери на съпруга й Дейвид.

В новия минисериал на "Нетфликс", който започна преди броени дни (4 октомври), Виктория и Дейвид Бекъм разказват пред камера за живота си като двойка, съставен от възходи и падения...

Снимка: Getty Images

Семейство Бекъм са в светлината на прожекторите на стрийминг платформата, която стартира своя минисериал, посветен на английската футболна суперзвезда. Документалният филм в четири части разглежда кариерата на бившия футболист, както и личния му живот в светлината на прожекторите с известната му съпруга Виктория и четирите им деца.

Снимка: Getty Images

Обикновено дискретната бивша "спайска" разкрива няколко тайни за брачния си живот. Освен че се връща към първите срещи - на паркинги - с футболиста, тя разказва и за слуховете за изневяра, които поставят брака ѝ на изпитание преди двадесет години. Докато Дейвид Бекъм живее в Испания и играе за Реал Мадрид, се твърди, че спортистът се е сближил с асистентката им Ребека Лос.

Снимка: Getty Images

"Това беше най-трудният момент за нас. Защото сякаш светът беше срещу нас", разказва Виктория Бекъм.

"Ние бяхме един срещу друг, ако трябва да съм напълно честна. Когато бяхме в Испания, нямахме усещането, че сме заедно. И това е тъжно. Дори не мога да ви кажа колко трудно беше. И как ми се отрази", допълни тя.

По времето, когато се присъединява към Реал Мадрид през 2003 г., Дейвид Бекъм се премества в Испания сам, оставяйки Виктория със синовете им Бруклин и Ромео в Англия, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

"За една нощ съм продаден, в следващия момент съм в един град, не говоря езика. По-важното беше, че нямах семейството до себе си", спомня си спортистът в минисериала си.

"Честно казано, не знам как се справихме с това. Виктория означава всичко за мен, да я видя наранена беше невероятно трудно, но ние сме бойци и в онзи момент трябваше да се борим един за друг, трябваше да се борим за семейството си", допълва той.

Снимка: Getty Images

В крайна сметка Виктория и децата се преместват в Мадрид, където през 2005 г. се ражда третият син на двойката - Круз. Ново начало за двойката, която най-накрая е преодоляла този болезнен период. Това лято бившият спортист и модната дизайнерка, които сега живеят между Англия и Флорида, отпразнуваха 24 години брак.

Снимка: Getty Images

На премиерата на минисериала на "Нетфликс", състояла се в Лондон, Виктория и Дейвид Бекъм бяха с цялото си семейство пред погледите на фотографите. 

Снимка: Getty Images

Вижте повече за семейство Бекъм в следващото видео: