Кейт Мидълтън и принц Уилям заведоха дъщеря си на плувната среща на Игрите на Британската общност през 2022 г. Но не подозираха какво ще се случи там! 

Шарлот подлуди англичаните със смешните физиономии, които правеше през цялото време. 

Снимка: Getty Images

Защото макар и принцеса, тя си остава на първо място малко момиче. И като всяко дете да показва емоциите си и в тях да е откровена е нейната сила. 

Снимка: Getty Images

Това е първото самостоятелно посещение на Шарлот на кралско събитие заедно с родителите ѝ. Обикновено тя е придружавана от по-големия си брат принц Джордж, на 9 г., и по-малкия си брат принц Луи, на 4 г.

Разгледайте всички снимки в Галерията.  

В рокля на райета, двете тънки плитки на Шарлот бяха едно от нещата, с които се забавляваше. Това успяха да уловят всички фотографи. 

Снимка: Getty Images

Принц Джордж е присъствал на няколко самостоятелни събития с родителите си през годините.

Миналия месец той се присъедини към тях на Уимбълдън.

Луи пък спечели сърцата на всички с физиономиите, които правеше на платинения юбилей на кралица Елизабет Втора. 

Снимка: Getty Images

Всяка сутрин двете по-големи деца на принц Уилям се карали за едно и също - издаде баща им наскоро в подкаста Apple's Time to Walk. Двамата спорели каква музика да се слуша сутрин в дома им. 

"Често между Шарлот и Джордж възниква сериозен спор каква песен да се слуша за начало на деня. Аз влизам в ролята на рефер и един ден избира единият, на другия - другия. Така Джордж получава своята възможност, след това и сестра му" - уточни тогава херцогът на Кембридж. 

Разгледайте всички снимки в Галерията.