Тазгодишното мащабно национално турне на Лили Иванова е със завидна музикална натовареност. Не спират да се обявяват нови дати, към този момент са 33. Най-скоро появилата се - концертът в Стара Загора на 06.09 - се разпродаде за малко над 24 часа.

Концертите в Пловдив се оказаха във вихъра на това амбициозно и рядко за българската сцена турне.

За изминалата седмица Лили Иванова, музикантите от ЛиОркестра, над 40 души технически екип и помощен персонал изнесоха 4 последователни концерта от Созопол на 11.08, през Балчик на 12.08 до Пловдив на 13 и 14 август.

Всичко това в контекста на неспирни летни концерти, кратко боледуване и постоянни репетиции. В цифри, музикалната заетост от изминалата седмица за Лили Иванова и нейния екип звучи така:

- 4 концерта на живо в България за 4 дни
- над 7000 души публика
- 2000 изминати километра
- над 40 души екип, тонове техника
- 18 часа сън общо за 4 дни

Въпреки опасенията за дъжд и тежката организация, Лили Иванова и ЛиОркестра изнесоха своите два концерта в Пловдив с нужните преди това репетиции. Като основен медиен партньор, бТВ проследи цялата подготовка за мащабните концерти в Пловдив.

Цялостен мейкинг, ексклузивни кадри от първия концерт на Античния театър и интервю с Ангел Дюлгеров - китарист и аранжор на цялата програма на Лили Иванова - зрителите могат да очакват в следващите издания на “Тази събота и неделя”.