Почти всяка жена, която сключва брак, се изправя пред въпроса дали да вземе името на съпруга си или да задържи това, с което е родена. И може да си представите колко по-важен е този въпрос, когато името ти е най-голямото ти богатство. Както при Парис, която макар да се изявява като певица, актриса, манекенка, бизнесдама и писател, е най-известна като наследница на богатото семейство Хилтън.

В откъс от предстоящия си подкаст, който даде на списание „Пийпъл“, Парис Хилтън коментира това дали ще вземе името на бъдещия си съпруг Картър Риъм:

Ще го взема“, казва тя. „Но по-скоро си го представям с тире – Парис Хилтън-Риъм. Защото моето име си е моето име. Харесвам го.

Дни преди на 40-ия рожден ден на Парис, приятелят ѝ Картър Риъм ѝ зададе важния въпрос. Парис обаче е очаквала това да се случи по-рано – през декември, когато двамата отпразнуваха годишнината от началото на връзката си:

Когато това не се случи, не казах нищо, но бях малко разочарована.

Тогава Картър е забелязал разочарованието ѝ и ѝ е обещал, че когато направи предложението, всичко ще бъде много по-романтично и добре подготвено.

Това се случи на 13 февруари на частен остров, докато двойката е празнувала наближаващия рожден ден на Парис. Пръстенът, който Парис получи, е на Jean Dousset, правнук на прочутия бижутер Луи Картие. Експерти коментират пред списание HELLO!, че цената му е поне 3 милиона долара.

Тук може да прочетете повече за скъпия пръстен и роклята, в която беше облечена Парис, когато прие предложението: