Шон Пен сподели за бурния си брак с Кралицата на попа Мадона и си припомни как в миналото дори полицията е нахлула в дома му. 63-годишният актьор беше женен за изпълнителката на хита "Hung Up" от 1985 до 1989 г. По това време слуховете за напрежение в отношенията им са неспирни, като през 2015 г. звездата от филма "Milk" подава иск за клевета заради твърдения, че е упражнявал физическо насилие над нея.

Сега Шон Пен разказа за бурната им връзка, включително за инцидент, при който 65-годишната Мадона е казала на полицията, че се тревожи за оръжия в къщата.

Той си разказва пред "Ню Йорк Таймс": "В къщата ми дойде чудовищен SWAT екип. Казах: "Няма да изляза. Отивам да си довърша закуската". Следващото нещо, което разбрах, беше, че из цялата къща се чупят прозорци и те влизат. След това ми сложиха белезници."

И едва години по-късно актьорът от "Мистичната река" научава, че за него са циркулирали истории как е държал Мадона "вързана като пуйка".

Шон се срещал с една жена, която след "прекрасна нощ" заедно, на следващата сутрин, докато той пушел навън, го конфронтирала с подобни слуховете.

"Тя ме гледаше така, сякаш съм убил кучето ѝ, попита за това дали съм ударил Мадона в главата с бейзболна бухалка. Сега мисля, че е честно да кажа, че не съм най-силният човек на света. Но ако ударя Майк Тайсън в главата с бейзболна бухалка, ще го вкарам в болницата".

Режисьорът си спомня Мадона като "човек, когото обичам" и противопостави последиците от развода им на края на брака си с Робин Райт, майката на децата му - 33-годишния Дилън и 30-годишния Хопър, през 2010 г.

Снимка: Getty Images

"Оказва се, че е много по-бързо да възстановиш приятелството си след развод, ако не са замесени деца. На нас с Робин ни отне доста време. Имаше много драми", признава той.

Звездата от "Dead Man Walking" се ожени и за Лейла Джордж през юли 2020 г., но се разделиха през октомври 2021 г., пише още БГНЕС. В момента Шон е необвързан и се чувства "радостен всеки ден".

"Просто съм свободен. Ако ще имам връзка, все пак ще бъда свободен или няма да съм в нея и няма да ме боли. Не усещам, че сърцето ми отново ще бъде разбито от романтика".