По всичко изглежда, че на хоризонта се задава нова звездна двойка. След поредица от срещи, Шакира и Люис Хамилтън се сближават все повече. Източник на списание People твърди, че двамата са на етап “опознаване”.

„Те прекарват време заедно и са на етап опознаване“, изданието цитира неназован източник, който познава както певицата, така и пилотът от F1.

46-годишната колумбийска изпълнителка присъства на Гран при на Формула 1 в Испания, където 38-годишният Люис се класира на второ място. Самият Хамилтън направи любопитен коментар в едно от интервютата си на пистата в Барселона: "Трябва да си намеря латиноамериканка".

Снимка: Getty Images

След края на състезанието тя го поздрави, а по-късно двойката излезе на вечеря и питиета с приятели.

Снимката от вечерта бързо се разпространи в социалните мрежи – на нея Люис е прегърнал Шакира през кръста и заедно с други свои познати позират за фотоса.

Миналия месец певицата беше забелязана с Хамилтън и приятели на разходка с лодка в Маями, след като присъства на Гран при 2023.

Появата й на състезанието се случи ден, след като Шакира получи наградата на Билборд “Жена на годината“ на галавечеря, посветена на латиноамериканските жени в музиката. При приемането на наградата тя коментира тежката година, която преживя в личен план с думите:

„Това беше сеизмична година на промяна в живота ми, в която усетих повече от всякога, и то много лично, какво е да си жена. Защото коя жена не е забравила себе си в някакъв момент от живота си, защото е търсила вниманието и любовта на някой друг? На мен ми се е случвало неведнъж“.

46-годишната Шакира вече има опит със спортисти, като през последните месеци след раздялата й с футболиста Жерар Пике, тя беше следена изкъсо от медиите. А за 38-годишния автомобилен състезател да се среща с известна певица също няма да е нещо ново. В миналото той имаше дългогодишна връзка с красивата Никол Шерцингер.