"Песните ми са най-добрата терапия, те са по-ефективни от сеанс при психолог или психоаналитик", казва Шакира в първото си интервю след излизането на сингъла й, в който колумбийската певица яростно напада бившия си партньор Жерар Пике.

Записът на парчето "BZRP Music Session #53" през януари е бил "отдушник" за нея, сподели изпълнителката пред мексиканската телевизия в половинчасово интервю.

"Влязох в студиото в едно състояние на духа и излязох в друго. Това беше страхотен отдушник, необходим за моето изцеление, за процеса ми на възстановяване", обясни още Шакира, цитирана от Франс прес, 

"Не мисля, че щях да бъда там, където съм днес, без тази песен, без възможността да изразя себе си, да размишлявам върху болката", добави певицата.

По думите на Шакира 10-годишният й син Милан й е предложил да запише песента с аржентинския продуцент Бизарап, пише още БТА.

"Той ми каза: Трябва да направиш нещо с него, Бизарап е аржентинският бог", сподели изпълнителката.

Шакира и 36-годишният бивш футболист обявиха раздялата си през юни миналата след повече от десетилетие заедно. Бившата двойка има две деца - Милан и 8-годишния Саша. 

"Много фитнес, но работи малко и за мозъка", "Смени Ферари с Туинго, Ролекс с Касио", "Няма да се върна при теб, дори да плачеш или да ме молиш", "Превъзхождам те и затова си с такъв като теб", пее Шакира в парчето, което съдържа нападки и срещу новата половинка на Жерар Пике, 23-годишната испанка Клара Чиа.

Това е третата песен след "Te felicito" и "Monotonia", която 45-годишната изпълнителка посвещава на раздялата си с бившия футболист. 

Вижте повече за Шакира в следващото видео: