Стрийминг услугата VOYO вече разполага с нова платформа, изцяло обновен дизайн и нови приложения за мобилни устройства и Android TV, за да предложи на потребителите неповторимо преживяване с любимите им заглавия навсякъде и по всяко време. Под мотото Ти решаваш кога е твоето свободно време“ онлайн видео платформата на bTV Media Group предлага на своите абонати още по-богата селекция от заглавия в различни жанрове, любими и хитови сериали, детски филми и поредици, спортни предавания и събития на живо, концерти, риалити формати и развлекателни предавания, поднесени с още по-удобен интерфейс и усъвършенствани функции за персонализация.

VOYO позволява на интернет потребителите да гледат над 9000 часа качествено видео съдържание от различни жанрове, без реклами и с професионален дублаж на български език. Платформата осигурява възможност на родителите за контрол на съдържанието, за да могат най-малките да гледат свободно подходящо за тях съдържание. Премиерно на VOYO вече може да откриете епизодите на хитовия турски сериал „Его“, който идва у нас броени месеци след световната си премиера. В центъра на историята е мъж, чийто живот претърпява пълен обрат, след като получава дръзко предложение, на което не може да откаже.

Семейство Кораслан е едно от най-известните семейства в туристическата индустрия в Турция. Сибел е второто дете в семейството и отговаря за финансите в компанията, а по-големият ѝ брат Тунджай е маркетинг мениджър.

От друга страна, Озтюрк са семейство от средната класа: Бурхан е бащата, който е загубил любимата си жена преди две години, дъщеря му Елиф работи като учителка в детска градина, а Арда е напуснал университета и сега работи като разносвач.

Елиф е сгодена за Ерхан - откровен и смел мъж, който работи във финансовия отдел на фирмата на семейство Кораслан. Бащата Бурхан обича Ерхан като свой собствен син и разчита много на него. Когато Ерхан му иска пари, за да ги инвестира на фондовата борса, той ипотекира къщата си в замяна на огромен заем. Нещата се влошават, когато Ерхан губи всички пари.

 

Семейство Озтюрк има вероятност да изгуби къщата си, ако Ерхан не поправи положението. Междувременно Сибел, която неочаквано е изоставена от мъжа, в когото се е влюбила за първи път в живота си, внезапно научава, че има киста в утробата си - и ако не зачене скоро, няма да може да забременее никога. Тя решава, че иска да има дете от красив, уверен и смел мъж. Въпреки че той е сгоден за Елиф, Сибел избира Ерхан за баща на бъдещото си дете. Сибел им прави предложение – Ерхан трябва да прекара три дни с нея в хотелска стая. Той приема.

Въпреки че през тези три нощи Ерхан не е направил нищо, от което да се срамува, Елиф не може да му прости, че е приел предложението на Сибел, и очаква Ерхан да подаде молба за напускане на бизнеса на дамата. Сибел обаче много харесва Ерхан и дори го повишава, двамата започват да работят заедно. Елиф губи доверието си в Ерхан.

Освен това Елиф губи работата си. Докато се опитва да се справи с болката и предателството, тя се запознава с Тунджай Кораслан, който има незаконен син - Беркай. Скоро тя се премества в къщата на Кораслан, за да работи като детегледачка на Беркай. Въпреки че не може да забрави Ерхан, тя не може да устои на вниманието на Тунджай. От друга страна, Тунджай е женен за Бегум, която не обръща внимание на нищо от това, което се случва.

Междувременно Ерхан започва да се сближава със Сибел и в крайна сметка двамата скоро се женят. Бракът им е помрачен от неочакваната новина за бременността на Елиф. Ерхан отново се оказва в затруднено положение. Той трябва да реши дали да остане с жената, която обича или да бъде баща на бъдещото си дете.