Стрийминг услугата VOYO вече разполага с нова платформа, изцяло обновен дизайн и нови приложения за мобилни устройства и Android TV, за да предложи на потребителите неповторимо преживяване с любимите им заглавия навсякъде и по всяко време.

Под мотото Ти решаваш кога е твоето свободно време“ онлайн видео платформата на bTV Media Group предлага на своите абонати още по-богата селекция от заглавия в различни жанрове, любими и хитови сериали, детски филми и поредици, спортни предавания и събития на живо, концерти, риалити формати и развлекателни предавания, поднесени с още по-удобен интерфейс и усъвършенствани функции за персонализация.

VOYO позволява на интернет потребителите да гледат над 9000 часа качествено видео съдържание от различни жанрове, без реклами и с професионален дублаж на български език.

Снимка: bTV Media Group

Един от наличните сериали е българският „Алфа“.

Снимка: bTV Media Group

Режисьор е Димитър Коцев-Шошо, а в ролите са Стефан Вълдобрев, Мария Силвестър, Петър Антонов и други актьори, сред които е и Валентина Каролева.

Снимка: bTV Media Group

Тя е позната от филма „Доза щастие“, където влезе в ролята на майка си Весела Тотева – покойната вече журналистка, описала в книга преминаването си през ада на наркотиците.

В сериала „Алфа“ Валентина Каролева влиза в ролята на студентката Рая.

"Когато получих ролята и започнах да чета малко повече за персонажа, тя много ми напомня за мен горе-долу, когато бях на 18-19 години и влизах в университет, т.е. намирах много общо между мен и нея. Рая е много напориста студентка, много дисциплинирана, целенасочена, много й е важно да е първа. Един от големите й проблеми е, че я е страх да се провали. А това е, защото има нещо в миналото, което по един или друг начин я спъва. Но това ще разберат зрителите", разкри Валентина Каролева пред bTV.

Снимка: bTV Media Group

Ролята я намира тъкмо, когато решава да смени агента си. Тогава Юлиан Костов й се обажда и й предлага да работи с друга агенция, от която идва и предложението за новия български сериал "Алфа".

"За снимките се прибрах в България, понеже ние живеем във Великобритания с двете деца. Малкият ми син беше на шест месеца, когато започнаха снимките. Колегите много ми се смееха, защото ходех с една хладилна чанта, тъй като все още кърмех и ходех наляво надясно с кърмата си", разказа Валентина Каролева.

Повече за богатия избор, който VOYO предлага, вижте тук: