Синът на звездата от „Живите мъртви“ Норман Рийдъс и на супермодела Хелена Кристенсен се яви в съда тази седмица като обвиняем за нападение над жена. 22-годишният модел е обвинен, че е нападнал и е ударил в лицето 24-годишна жена.

Снимка: Getty Images

В края на септември е получен сигнал за нападението и когато полицията пристига, действително намира младата жена с наранявания по лицето. По-късно става ясно, че действително младият Рийдъс е нанесъл удара. Жената твърди, че не го е провокирала и е била нападната.

Според адвокатите на младежа ситуацията изобщо не е такава, а жертвата в тази ситуация е самият Мингъс.

Неговата версия е, че жената и нейни приятели са го атакували. Той е замахнал, за да се предпази от удар и без да иска е ударил жената в лицето. Предстои да се изясни чия версия е истина.

Снимка: Getty Images

Мингъс Рийдъс е единственото дете на супермодела Хелена Кристенсен. Той е син от връзката ѝ с актьора Норман Рийдъс, който е най-известен с ролята на Дерил Диксън в „Живите мъртви“.

Снимка: Getty Images

Освен Мингъс, Норман Рийдъс има и дъщеря от връзката му с настоящата му партньорка Даян Крюгер. Двамата се опитват да държат дъщеря си колкото се може по-далеч от публичното пространство.