С токчета или с кецове по-лесно ще превземем града? Какво ни налага и съобразява ли се съвременната жена с динамичната градска среда? „Нисък” или „висок” трябва да е стартът, за да успееш в днешния свят, ако си жена? Тези и много други въпроси ще дискутират Юлияна Дончева, Людмила Филипова, Ива Дойчинова и Гери Гочева тази събота от 17:00 часа в първия епизод на новото токшоу в ефира на bTV “Високи токчета”.

Като в сериал и на гости  при своята приятелка Гери, четирите жени се събират всяка събота следобед, за да релаксират, да си побъбрят по женски и да обсъдят заедно света, в който живеят, отглеждат децата си, работят, забавляват се и търсят пътища, за да успеят.

Дали високите точкета са „тайно оръжие” или „изтезание” по стълбичката на успеха  и защо едни от най-успелите, вдъхващи респект жени като Маргарет Тачър, Меделин Олбрайт, Ангела Меркел и Надежда Нейнски, като външен министър, слизат от токчетата и маскират сексапила си със строги костюми и мъжки тип прически? Юлияна, Людмила, Ива и Гери ще включат в разговора по темата и свои познати и приятели.

За първи път зрителите ще разберат защо Ани Лозанова замени високия ток с кецове. Ще чуят мнението и съвета на актьора Любо Нейков към Людмила и ще разберат какво казва световната история за първата поява на високия ток. Васил Найденов пък ще разкаже кой и кога му е дал този прякор и ще обясни защо смята, че кец, една жена трябва да обуе само ако отива на тенис.

Скрит стремеж или черта на характера издава и право пропорционален ли е високият ток на настроението на съвременната жена? Това ще стане ясно тази събота, 17:00 часа във
„Високи токчета” по bTV.