Поп иконата Мадона празнува рожден ден. Става на 66 и по всичко личи, че здравословните премеждия, през които мина съвсем скоро, не й пречат да се забавлява и да се наслаждава на живота. „Материалното момиче“ си направи подарък - беше забелязана да се разхожда под ръка с новото си гадже в Портофино, Италия.

Медиите отвъд Океана побързаха да разконспирират кой е младият мъж до нея, успял да открадне сърцето й. Той се казва Аким Морис и е на 28. 

37 години по-младият от певицата мъж е роден в Ямайка и е футболист.

Снимка: Instagram/Getty Images



Двамата се разходиха в историческия италиански град, позволявайки на феновете и медиите да ги снимат. Мадона беше облечена в черна дантелена рокля Dolce & Gabbana, а футболистът беше заложил на къси панталони и тениска.


След разходката новата светска двойка се е насладила на обяд на открито с приятели.

Мадона и Аким се срещат за първи път през 2022 г., когато той се появява на корицата на списание Paper. Не е ясно от кога са двойка, но на 4 юли тази година поп иконата публикува серия от пикантни снимки, на които присъства и 28-годишният футболист.

Снимка: Instagram/Getty Images



Почивката им в Италия обаче е сериозно потвърждение за връзката им.

 

Преди малко повече от година кралицата на попа бе приета в болница с бактериална инфекция и се бореше за живота си. По нейни думи е било „истинско чудо, че е оцеляла“.

Коя е Мадона - поп иконата с много лица и превъплъщения

Мадона Луиз Вероника Чиконе е родена на 16 август 1958 година в Бей Сити и е третото от общо осем деца в семейството на Силвио Чиконе и Мадона Луиз Фортин. В кръвта й тече италианска, френска и канадска кръв. Отъждествява се като италиано-американка - американски гражданин от италиански произход.

Баща й държи всичките му деца да посещават уроци по музика. Мадона обаче успява да го убеди да я запише и на балет. Преди да стане световна мега звезда, тя се пробва да пробие с танци в града на мечтите Ню Йорк. След това рязко сменя посоката и решава да се насочи към правенето на музика.

Снимка: Instagram/Getty Images


Първоначално постига известен успех в местни нюйоркски клубове с няколко песни, които пише сама, но първият и истински хит е „Everybody”. Песента стига до номер 3 в класацията на Билборд за танцувални песни.

През 1983 г. излиза първият й албум – „Madonna”. Той й носи изключителен успех и става 5 пъти платинен. По това време образът на младата певица започва да се изгражда и тя започва да се възприема от музикалните среди като секси, игрива и разкрепостена.

Снимка: Instagram/Getty Images



Следва албумът “Like A Virgin” и изпълнението й на първите годишни музикални награди на MTV. 26-годишната тогава Мадона излиза на сцената, облечена със сватбена рокля бюстие и колан с надпис “Toy Boy”. Пеейки на сцената, тя се въргаля и прави движения, които пораждат неприлични асоциации, което за времето си се счита за скандално. От този момент кариерата и разцъфтява.

Снимка: Instagram/Getty Images


От пускането на първия си албум, реализира общо 14. Продажбите ѝ са ѝ спечелили място в „Книгата с рекордите на Гинес“, като най-успешният женски соло изпълнител на всички времена и най-продаваният женски изпълнител.

Снима се в киното и дори финансира, продуцира и режисира множество филми.

Фобии и страннности

Като всяка звезда и тя има своите странности. Специален екип от наети хора проверява за нейни отпечатъци и ДНК във всички хотелски стаи, в които е била, и ги премахва. Остава загадка обаче каква е причината за това. Мега звездата страда от бронтофобия – страх от гръмотевици и светкавици и клаустрофобия – страх от затворени пространства. Вегетарианка е от 15-годишна.

Мъжете в живота й - от Шон Пен до 28-годишните й гаджета

Не само музикалната кариера на звездата следва линията на скандала. В личния си живот родената в щата Мичиган поп икона също не престава да удивява.

Снимка: Instagram/Getty Images


Макар че се е омъжвала само 2 пъти, нейните партньори в живота със сигурност са много повече. Сред по-известните имена от списъка са актьорът Шон Пен, с когото има бурна връзка, скандалният баскетболист Денис Родман, режисьорът Гай Ричи, актьорът Уорън Бийти, беднит писател Анди Бърд, рапърът Тупак Шакур и музикантът Принс.

Снимка: Instagram/Getty Images


Последните няколко връзки на звездата се следят с особен интерес, заради огромната възрастова разлика между нея и партньорите й. Само преди няколко месеца излезе новината, че поп иконата се е разделила с 35 години по-младото си гадже. 30-годишният треньор по бокс Джош Попър и Мадона сложиха край на 1-годишната си връзка, защото двамата не съумели да намерят време един за друг заради турнето на певицата.


Преди това Мадона имаше връзка отново с много по-млад мъж от нея. Романсът им продължи 4 години. Двамата привличаха интереса към себе си не само защото тя е едно от най-големите имена в съвременната музика, но и заради огромната им възрастова разлика – по това време Уилямс Ахламалик е на 28 години, докато Мадона е на 63. Певицата е по-голяма дори от родителите на младия мъж.