Голямата американска актриса Даян Кийтън се оказа замесена в афера като от криминален филм. Нейна снимка в Инстаграм стана улика в разследване на кражба за милиони от дома на друга актриса.

През 2017 г. крадци проникват в дома на актрисата Кайл Ричардс и отмъкват бижута и лични вещи на стойност един милион долара. Полицията не успява да хване дирите на престъпниците и вещите никога не се връщат при законната им притежателка.

Снимка: Getty Images/Instagram

Тази седмица в американското предаване „Разкрити тайни“ Кайл Ричардс сподели, че неотдавна съвсем случайно се е натъкнала на един от изчезналите предмети и то в Инстаграм профила на завзетата от „Кръстникът“ Даян Кийтън.

Случи ми се най-откаченото нещо“, сподели Ричардс. „Разглеждах Инстаграм и попаднах на Даян Кийтън. Беше качила снимка на ръцете на някаква врачка и на пръста ѝ видях своя пръстен.

Снимка: Getty Images/Instagram

Кайл Ричардс не посочва конкретна снимка и не дава описание на пръстена, но според сайта wonderwall.com единствената снимка, качена от Кийтън, която отговаря на описанието, е тази:

След като разпознава пръстена си, Кайл се свързва с Даян Кийтън и получава още информация за жената от снимката. Актрисата дори наема частен детектив, но не успява да открие пръстена си. Самата тя е заета с други неща, защото работи по филма „Halloween Kills“, който трябва да излезе догодина.

Въпреки това Кайл Ричардс не се е отказала от издирването на врачката: „Искам да продължа, за да разбера откъде го е купила. Дори ще се радвам аз да го купя от нея.