Бритни Спиърс стана съпруга за трети път, съобщават източници на списание "Пийпъл". За сватбата й беше издигната огромна шатра, където тя каза своето "Да" на годеника си Сам Асгари.

Към входа на палатката е водело стълбище с общо 5 стъпала. Младоженците са отишли до олтара под звуците на песента "Can't Help Falling in Love" на Елвис Пресли.

Сватбата обаче не мина без инциденти, след като първият съпруг на певицата опита да се вмъкне без покана.

Джейсън Александър е опитал да мине през охраната и е бил задържан. Наложило се е да дойде полиция, за да го отведе.

До последно не беше ясно кой ще отведе Бритни пред олтара и дали ще има традиционна церемония.

На церемонията са присъствали едва 60 души, сред които Мадона, Парис Хилтън и Дрю Баримор. От семейството на певицата е бил само брат й. Майка й, баща й и сестра й не са присъствали.

Бритни и Сам се запознават през 2016 г. на снимачната площадка на музикалния ѝ клип "Slumber Party". Оттогава са неотлъчно заедно.

Сам й предложи брак през септември с пръстен, който Бритни побърза да покаже. 

Бритни загуби бебето, което чакаше от Сам, още в началото на бременността. Тя обяви тъжната новина в Инстаграм профила си, като заяви, че преживява тежък момент и че вероятно е трябвало да изчака, преди да разкрие, че е бременна. 

 

Снимка: Getty Images

"С най-дълбока скръб трябва да обявим, че загубихме нашето чудесно бебе в ранен етап от бременността. Това е опустошителен момент за всеки родител", заяви тя в съвместна публикация с Асгари.

Това е трети брак за певицата.

На Джейсън Александър тя казва първото си "Да". Брак им продължава само 55 часа.

Сключват брак в Лас вегас, но бързо разбират, че не са един за друг и искат анулиране на брака часове след сключването му. 

Снимка: Getty Images

Кевин Федерлайн е вторият й съпруг, от когото има две деца и... нервен срив.

Същата година, в която се омъжва и анулира брака си, Бритни се омъжва за втори път – за музиканта Кевин Федерлайн.

Снимка: Getty Images

През 2006 г. Бритни и Кевин подават молба за развод. Той е финализиран през 2007 г., като попечителството над децата е поделено по равно.

Още по темата: