В следващите часове очакваме Бритни Спиърс да застане пред олтара за трети път. Певицата ще сключи брак с годеника си Сам Асгари. Докато очакваме това събитие, нека си припомним какво знаем за предходните ѝ два брака.

Джейсън Александър – брак, продължил само 55 часа

Снимка: Getty Images

Джейсън Александър и Бритни Спиърс се познават още от деца. През 2004 г. сключват брак на бърза сватба в Лас Вегас.

Снимка: Getty Images

Двамата бързо разбират, че не са един за друг и искат анулиране на брака часове след сключването му. Семейството просъществува едва 55 часа.

Снимка: Getty Images

Години след това Джейсън разкри какво точно се е случило. Според него двамата са били принудени от екипа на певицата да анулират брака, с обещанието, че ако след половин година се чувстват по същия начин, ще могат да организират истинска сватба. За негово съжаление до втора сватба не се стига никога.

Снимка: Getty Images

Джейсън има проблеми със закона. Той вече два пъти беше арестуван – веднъж за шофиране в нетрезво състояние и веднъж за нападение над жена.

Кевин Федерлайн – две деца и нервен срив

Същата година, в която се омъжва и анулира брака си, Бритни се омъжва за втори път – за музиканта Кевин Федерлайн.

Снимка: Getty Images

През 2005 г. се ражда синът им Шон, а година по-късно на бял свят се появява и Джейдън.

Снимка: Getty Images

През 2006 г. Бритни и Кевин подават молба за развод. Той е финализиран през 2007 г., като попечителството над децата е поделено по равно.

Снимка: Getty Images

Под тежестта на раздялата и нестихващото медийно внимание, психиката на Бритни Спиърс се срива. За ужас на почитателите си, певицата бръсне главата си и атакува група фотографи с чадър. В един от случаите Бритни се барикадира с по-малкия си син в банята в продължение на 3 часа, докато в крайна сметка не се налага да я изведат насила. Заради тези епизоди певицата губи попечителството над децата си и съдът постановява, че младата жена не е в състояние да контролира огромното си богатство. Баща ѝ е назначен като попечител, който трябва да го съхранява и остава на тази позиция в продължение на 13 години.

През това време Бритни можеше да се среща със синовете си само под надзора на социален работник.

Снимка: Getty Images

И двата брака на Бритни завършиха катастрофално. Стискаме палци да е намерила подходящия човек в лицето на начинаещия актьор Сам Асгари, който е доста по-млад от нея, но по всичко изглежда, че се обичат.

Още за Бритни Спиърс: