Те са Лена и Юлия и много хора си ги спомнят с хита им "Нас не догонят". Стават известни като група "Тату", но привличат милиони фенове не само с гласовете си, a и с атрактивната си визия.

Те демонстрираха поведение на лесбийки, което се оказа изключително добре работещ маркетингов трик. Признават обаче, че не са наистина такива 4 години, след като дуото се появява на сцената. Първият хит на групата е песента „Я сошла с ума“, който веднага става номер едно в руското MTV. На 21 май 2001 излиза дебютният им албум „200 по встречной“ и видеоклипът на песента „Нас не догонят“. Само за първите 2 месеца от него са продадени 500 000 копия. Получават наградата на MTV Video Music Awards в категорията Viewers' Choice – Best Russian Video, както и още много други призове. Разделят се през 2011 година, защото искат да имат солови кариери.

Първата фотосесия на двете се случва на 31 май 1999 г. Това тотално променя живота им, като поставя началото на новия музикалния проект, станал известен по цял свят.

 

Ето как изглеждат Лена и Юлия днес.

Снимка: instagram.com

В днешни дни червенокосата Лена живее в Лос Анджелис и има син, който е на 5 години. Омъжена е за словенеца Саша Кузманович.

 

Тя е драстично отслабнала. В един от туит постовете си споделя, че понякога изпива само чаша зелен чай за целия ден.

Лена продължава да се занимава с музика, а съвсем скоро, на 11 септември 2020 г. се появи новата й песен "Cry baby".

Юлия Волкова пък живее в Москва, има два развода и солова кариера. В интервю за руското списание Кreativ magazine тя споделя, че често почива през лятото в Турция.

Отглежда децата си сама, като понякога й помагат родителите. Приела е исляма и дори известно време живее в Обединените арабски емирства. Носи лещи, които правят очите й сини. Има козметични корекции на носа, скулите и устните. Има и множество татуировки, някои от които иска да заличи.

Юлия изнася солови концерти и има записан албум. 

Лена и Юлия не са в добри отношения. Въпреки това се събират през 2014 г., за да открият Олимпийските игри в Сочи. След това отново се разделят и не поддържат връзка помежду си.