Отново са четирите! В понеделник Сара Джесика Паркър сподели няколко нови снимки от снимачната площадка на продължението на сериала "Сексът и градът", който носи името "И просто така..." (And Just Like That…).

На кадрите актрисата се е прегърнала с дългогодишните си партньорки в сериала Синтия Никсън и Кристин Дейвис, както и новодошлата Никол Ари Паркър.

56-годишната актриса написа в Инстаграм профила си: "Синтия Никсън, Никол Ари Паркър и Кристин Дейвис, толкова е хубаво! Бих пяла любовни песни от 70-те заедно с това трио всяка нощ."

Публикацията в социалната мрежа включва и кадър на дамите, обърнати с гръб към камерата, както и снимка на четирите актриси, които се усмихват.

"Тези прекрасни същества", написа 50-годишната Никол Ари Паркър в Инстаграм профила си, споделяйки публикацията на Паркър. 

В продължението на "Сексът и градът" 55-годишната Никсън и 56-годишната Дейвис ще влязат отново в познатите си роли на Миранда Хобс и Шарлот Йорк, които изиграха във всичките шест сезона на "Сексът и градът", както и в двата игрални филма.

Що се отнася до Никол Ари Паркър, тя ще играе Лиза Тод Уексли - "майка на три деца от Парк Авеню и документалист", според информация на HBO Max от юли.