Индийско-британската манекенка Нийлам Гил, която беше заподозряна в любовна връзка с Леонардо ди Каприо, разказа истината за отношенията си с холивудския актьор. Гил публикува пост в социалните мрежи, в който заявява, че изобщо не е „новата страст“ на Лео. Всъщност тя от няколко месеца има сериозна връзка с негов приятел.

"Единствената причина, поради която бяхме снимани на едно и също място, е, че бях там с моето гадже. Надявам се, че това изясни нещата", написа 28-годишната моделка, без да разкрива самоличността на гаджето си.

Слуховете за любовна връзка между Гил и Ди Каприо се появиха, след като те бяха забелязвани в различни компании. Наскоро папараците ги снимаха да си почиват на яхта в Сардиния, а преди това Нилам беше видяна на вечеря в парижки ресторант с Лео и неговия приятел Тоби Магуайър. През май, на друга вечеря в Лондон, Гил прекара време с Ди Каприо и майка му Ирмелин.

Заслужава да се отбележи, че информирани източници по-рано казаха на пресата, че Нилам и Леонардо са само приятели. Според вътрешни хора актьорът сега се среща с друга моделка - вероятно новата му приятелка е Меган Рош, с която Ди Каприо наскоро беше на почивка в Ибиса. Освен това актьорът продължава да бъде подозиран в афера с Джиджи Хадид.

През последните няколко месеца знаменитостите бяха забелязани заедно повече от веднъж - на среща в Ню Йорк, на вечеря в Милано, на яхта и на множество светски събития. Според една от версиите Лео и Джиджи са се опитвали да се срещат, но сега поддържат "приятелски отношения без обвързване", тъй като и двамата не са готови за нещо сериозно.

Снимка: Getty Images

Ди Каприо е известен с това, че обикновено не излиза с момичета над 25 години. И така, с последната си любовница Камила Мороне, той се раздели малко след като тя отпразнува 25-ия си рожден ден. Според приятели на актьора обаче той вижда потенциал в общуването с Джиджи Хадид, която тази година навърши 28 години, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Леонардо ди Каприо в следващото видео: