Нети и Дони подготвят нов съвместен албум. Към новата песен на Нети "Спящата красавица" се снима и видеоклип, който предвещава да е изключително красив. В него Нети сменя няколко грациозни дълги рокли, напомнящи Ренесанса. Но когато из парка на Ямбол броди принцеса, няма как някое малко момиченце да не я забележи.

"Снимаме си вчера в Ямбол клип на “Спящата красавица” и хоп... появи се малка принцеса. Мисля, че е близка приятелка на Малкия принц."

Освен в парка, снимките са и студийни.

С просъщото им чувство за хумор, Дони и Нети се опитват да спазват и социална дистанция.

Наскоро Нети разбра, че е осиновена, а нейна сестра е водещата на Тази събота и неделя" Алекс Кръстева. Певицата сподели потресаващата житейска история в гостуването си в "Търси се...". Тъй като цял живот изпитва съмнения, че е осиновена, Нети решава сама да разплете историята и стига до истинските си родители след ДНК-тест.

Нети е родена, когато майка й е много млада и времената, в които живее не й позволяват да задържи детето си. Родната й майка Джилда от почти 30 години тя живее в Германия и не е спирала да търси детето си. Първата среща между майка и дъщеря е особено емоционална. Още по-невероятна е срещата на Нети с нейния баща. Това е актьорът Петьо Петков, от плевенския театър, който е баща и на Александра Кръстева.