Актрисата и певица Нети и водещата на „Тази събота и неделя“ по bTV Александра Кръстева са сестри. Тази щастлива и невероятна новина ще бъде разкрита в предаването „Търси се“, което ще се излъчи тази неделя, 12 април. Водещите Меги и Нели ще разкажат една потресаваща житейска история, която преобръща живота на Нети и която тя за първи път ще разкаже именно пред двете дами. 

Нейната половинка в живота Дони ще разкрие, че всичко започва с един намерен смъртен акт на името на Антоанета Добрева, истинското име на Нети. Така тя разбира, че е била осиновена от хората, които са я отгледали и които вече не са на този свят.

„През целия си живот съм се съмнявала, че това са истинските ми родители, но те никога не ми го казаха. Баща ми беше лекар, майка ми физик, аз нямах никакъв интерес към тези науки, нямахме онази емоционална връзка помежду си. Дори чисто визуално не приличам на нито един от тях“, споделя с вълнение Нети. Тогава тя решава да разплете историята на собствения си живот и да намери себе си. Така  стига до истинските си родители след ДНК-тест, среща се с тях и научава за невероятната си житейска съдба.

Водещите Меги и Нели ще срещнат Нети с родната й майка Джилда. От почти 30 години тя живее в Германия и не е спирала да търси детето си. От свой познат научава за рожденната дата на Нети и веднага усеща, че е намерила момичето си. В предаването ще бъдат излъчени кадри от първата среща между майка и дъщеря, сълзите, емоциите и обичта, които ги връхлитат, а двете си приличат поразително.

Нети е родена, когато майка й е много млада и времената, в които живее не й позволяват да задържи детето си. Следват години на мъка, страдание и търсене до това лято, когато намира детето си, което е търсила 45 години.

Още по-невероятна е срещата на Нети с нейният баща. Това е актьорът Петьо Петков, от плевенския театър, който е баща и на Александра Кръстева. Нети и Петьо от години са една компания в почивките им на морето и се познават много добре. За първи път „Търси се“ ще излъчи запис на момента, в който актрисата му съобщава, че е неговата дъщеря и думите на щастие, които казва баща й. Следва среща с Алекс и най-близки отношиения каквито може да има само между две сестри.

„Чувствам се нова, преродена, силна, чувствам се себе си след всичко това, което ми се случи. Щастлива съм, защото имам вече истинско семейство, което винаги ми е липсвало. Благодарна съм на хората, които ме отгледаха, за грижите въпреки строгостта“, казва през сълзи Нети.

Нейната невероятна история не може да бъде описана с думи, тя трябва да се види – тази неделя в „Търси се“.