Феновете на американската поп звезда Оливия Родриго са останали ужасени, докато гледат как музикалната звезда пада в дупка на сцената по време на последната вечер от нейните концерти в Мелбърн, пише "Ню Зиланд Хералд".

21-годишната изпълнителка на хита Vampire обираше бурните аплодисменти на публиката от около 14 000 души в Rod Laver Arena в Мелбърн в понеделник вечерта, когато се е случил шокиращият инцидент.

В кадрите, споделени от посетителите на концерта, мнозина можеха да бъдат чути да ахкат, докато Родриго тича енергично през сцената, преди внезапно да изчезне от погледите им през дупка в пода, която изглежда е била оставена да зее отворена съвсем случайно.

Тя обаче успява да се справи като истински професионалист, като се хваща отстрани за ръбовете на отвора в сцената и се изкачва обратно горе, потвърждвайки, че се чувства добре.

 

„О, Боже! Това беше забавно, ОК съм! Понякога просто има дупка в сцената, добре... къде попаднах?“, чуваме да казва певицата.

Шокиращият момент се е разиграл по време на четвъртото и последно шоу на Родриго в Мелбърн от нейното турне Guts, което след това продължава към Сидни за още една серия от разпродадени концерти в Qudos Bank Arena.

Припомняме, че през 2021 г. тя издаде своя мега хит "Drivers License", който достигна върха на американския чарт Billboard Hot 100. Песента е част от нейния дебютен студиен албум "Sour", който също включва хитове "Brutal", "Traitor" и "Deja Vu".

Снимка: Getty Images

Вторият й албум "Guts" й донесе шест номинации за престижните музикални награди „Грами“.