Актрисата Мейзи Уилямс отново изненада феновете си с трансформацията си. Младата актриса от „Игра на тронове“ сподели снимка, на която се вижда, че е обръснала главата си почти до кожа.

Това не е първият път, в който Мейзи изумява почитателите си с нова визия.

През май миналата година тя боядиса косата си руса, но не спря до там и изруси веждите си, което я направи да изглежда така, сякаш изобщо няма вежди.

Тази година пък събра погледите с визията си на Мет Гала.

Мейзи Уилямс стана световноизвестна още като дете, след като беше избрана да изиграе ролята на Аря Старк в хитовия сериал „Игра на тронове“. Това е една от най-важните роли в сериала и съответно донесе огромна слава на актрисата.

Снимка: Getty Images

Освен славата обаче, ролята ѝ е донесла и нещо неприятно – притеснение, че тялото ѝ не изглежда добре. Майзи е една от малкото актриси, които не се събличат в почти целия сериал (почти до самия край) и никога не са облечени със секси дрехи.

Снимка: Getty Images

„Някъде около втори или трети сезон тялото ми започна да съзрява и аз започнах да се превръщам в жена“, разказа тя за списание „Vogue“. „Започнаха да слагат превръзка на гърдите ми, за да скрият растежа и това беше ужасно. Трябваше да го търпя по 6 месеца годишно. Косата ми винаги беше къса, цапаха лицето ми с кал и слагаха сенки на носа ми, за да изглежда по-широк. Всичко това ме правеше да изглеждам по-мъжествено.“