Майката на Тери Хатчър постоянно урежда срещи на дъщеря си с различни мъже. Звездата от „Отчаяни съпруги” , която за момента е необвързана, твърди, че майка й няма търпение Тери да започне нова връзка и поради тази причина постоянно се оглежда за бъдещият си зет. Дори си мислела, че го е открила по време на една от ваканциите си.

45-годишната красавица споделя: „ Все още няма нов мъж на хоризонта, но определено не липсва избор и то само благодарение на семейството и приятелите ми. Наскоро майка ми беше на круиз с нейна добра приятелка и ми изпрати снимка… на поредния мъж. Изпрати ми мейл да ми разкаже колко добре си изкарва. В писмото имаше снимка, под която пишеше: В момента съм в Добровник с частният ни гид, той е много чаровен, свободен и непретенциозен."

Помислих си: добре, чакай малко. Първо на първо той е доста малък и живее в Италия? И е непретенциозен? Наистина ли майка ми смята, че това е най-важното качество, което търся у един мъж?”, разказва Хатчър

Тери, която има 12-годишна дъщеря от първият си брак наскоро изказа гледната си точка, относно правенето на секс на първата среща и становището и беше – много зависи от ситуацията.

В американското телевизионно шоу „The View” актрисата каза:Смятам, че това дали двама души ще бъдат заедно се определя от съдбата още на първата среща. Имам предвид – няма значение дали ще спиш с този мъж на първата среща, защото никога нямаш гаранция дали ако правиш секс с него чак на 6-тата среща, той няма след това пак да те зареже. Мисля, че трябва да търсиш човешкото и доброто във всяка една уникална ситуация – и все пак, това го казва човек, който не е имал сериозна връзка от 7 години.”, завършва Хатчър.