Някои недоброжелатели обвиняват актрисата Холи Бери, че не може да задържи мъж до себе си и връзките ѝ постоянно се разпадат, но по всичко изглежда, че отношенията ѝ с музиканта Ван Хънт се развиват много добре. Първата чернокожа актриса с „Оскар“ сподели нови снимки, на които демонстрира любовта си към мъжа.

Холи Бери потвърди за отношенията си с музиканта преди около една година. По това време вече се носеха слухове, че двамата са заедно и през септември 2020 г. Холи публикува снимка, на която е с тениска с надпис „Ван Хънт“. Снимката беше придружена с думите „Сега вече знаете“, което потвърди подозренията не феновете.

Двамата са заедно поне от лятото на миналата година. В началото на 2021 г. обаче се появи слух, че връзката им се е разпаднала. Актрисата не коментира това и следващите снимки, които публикува, доказаха, че дори да е имало някакъв проблем, той е бил решен.

Холи Бери беше омъжена три пъти, но никоя от връзките ѝ не продължи особено дълго. Бракът ѝ със спортиста Дейвид Джъстис оцеля само от 1993 г. до 1997 г. За музиканта Ерик Бенет Холи беше омъжена от 2001 г. до 2005 г. Последният ѝ брак беше с актьора Оливие Мартинес. Двамата се ожениха през 2013 г., но се разделиха през 2016 г.

През февруари Холи Бери отговори на критиците, които я обвиняват, че често сменя мъжете, така: „Кой казва, че искам да задържа грешния мъж? Не искам. Целта ми е да живея живота си по-най-добрия начин. Когато направиш грешен ход, обърни се, промени посоката и пробвай пак.“