Музикантите VIRGO и Мишел Страмински са се оженили.

„За първи път сме толкова уязвими и прозрачни. Никога не сме били привърженици на публичните изяви от този тип, за това излиза чак сега и точно по този минималистичен, но изключително сантиментален и ценен за нас начин“ – съобщават двамата на своите почитатели.

„Съобщението е любов и всеки има правото да го чуе по не повърхностния и не плътски начин. Не се срамувайте да се обичате, но не го размахвайте пред хората, вдъхновявайте с пример, но не парадирайте с позиция – това е скъпоценно и е между вас.

Чухме от много скъпи хора за нас хора как “Най-скъпите бижута седят на най-добре протектираните места, на интимно и добре скрито място”, но в същия момент имаме и дълг да покажем момента, че това да избереш и да застанеш зад един човек, да го държиш близо и да работиш с него въпреки всичко – това е изключително рядко срещана ценност в нашето време. Бъдете съзнателни къде и как инвестирате енергията си. Не се заблуждавайте от на пръв поглед цветущите връзки на известните личности и хората в интернет. Няма здрава връзка без трудности и огромни усилия. Лесно е да изберем сладорийките от галериите ни за едно готино видео на песен, но зад кулисите има много и непрестанен опит за положен труд, компромис, любов и разбиране“ – пишат те в дългото си обръщение към последователите си в социалните мрежи.

„Семейния живот е ежедневна борба и красива жертва. Две контрастни природи споделят дом и живот и това е труден момент, защото биваме превъзпитани за това как да бъдем безкористни, а ние сме обучавани изцяло за обратното, а именно за това как “на нас да ни е добре”. Натурално и естествено е да ни е трудно, но е изключително красиво да си изберем правилния човек, с когото си заслужава да страдаме в опит да си заоблим острите ръбчета, преди приключението да продължи в следващия живот. Обичаме ви“ – завършват VIRGO и Мишел Страмински.

Те получиха поздравления от Йоана Сашова, която написа „Любов и само любов! Благодарим ви за това изкуство, което сте!“, както и от Прея, която призна „Ще пусна сълзичка“.

Поздравления изпратиха също DARA и Крисия.

DARA участва в танцовия формат "Dancing Stars" и можете да я гледате в ефира на bTV във вторник от 20:00 ч.