Валерия Колева, позната на зрителите на bTV от "Фермата" 9, репетира за нов спектакъл, чиято премиера е на 27-и (Световен ден на театъра) и 28-и март.

„Зад кулисите“ е вариететно-драматичен спектакъл, съчетаващ атрактивни акробатични елементи, танци, мултимедия и комедия.

Пиесата пресъздава живота на няколко артисти и техните проблеми зад светлините на прожекторите. На сцената те показват талантите си във въздушната акробатика на воали, обръч и ролкови кънки, като между тях се редуват стилизирани танцови изпълнения, съчетани с мултимедия.

„Ще изпълня атрактивен номер, с който преди две години участвах в „България търси талант“ – сподели за LadyZone.bg Валерия. Припомняме, че младата актриса е тренирала 15 години художествена гимнастика в родния си Бургас, а сега в София води тренировки на деца.

Снимка: Цветан Игнатовски

„Зад кулисите“ е под режисурата на Надя Асенова, хореографията на Велислава Дипчикова и сценографията на Кънчо Касабов.

В спектакъла участват носителите на награда ИКАР: Паолина Попова, Мелинда Терзийска, Валерия Колева и Павел Емилов и Владислав Карамфилов-Въргала. Проектът се реализира с подкрепата на НФ „Култура“.