„Въобще не ми се тръгва“ – каза през сълзи Валерия при напускането на "Фермата" 9 в понеделник вечерта.

Снимка: bTV Media Group

„Струва ми се, че си тръгваш заради причини, които нямат нищо общо с представянето ти в отбора и в дуела тази вечер, а с едни схеми, на които ти стана жертва“ – коментира водещият Иван Христов.

Снимка: bTV Media Group

„Те така са преценили, те ще я играят тази игра занапред. Можеше да се обединим жените, да рискуваме, пък каквото стане. Да, може би до някаква степен се чувствам предадена от жените в отбора, но и ги разбирам“ – призна Валерия.

Снимка: bTV Media Group

Канатица спечелиха последната битка на арената само с 25 секунди преднина. Така те спечелиха целия дуел с феноменалния резултат 14 на 1. Елбетица претърпя най-голямата загуба досега в сезон 9.

Снимка: bTV Media Group

След дуела Канатица вече имат 102 пендара, а Елбетица 100.

Припомняме, че в предишните епизоди в Елбетица се зароди бунт срещу Петър. Жените в отбора се почувстваха като пешки, които постепенно ще бъдат жертвани, тъй като в отбора останаха малко мъже и при бъдещи гласувания всеки би предпочел да елиминира жена.

Снимка: bTV Media Group

При гласуването в понеделник вечерта Линда сподели, че се чувства изиграна.

„Щях да гласувам срещу Петър, но преди малко всички се уговорихме, че ще гласуваме срещу Валерия“ – поясни тя.

Снимка: bTV Media Group

Валерия получи 6 гласа, трима гласуваха срещу Петър, а срещу Андрей нямаше нито един глас.

Коя е Валерия?

Валерия Колева е на 24 години, от Бургас, но живее в София. Актриса. Необвързана.

Петнадесет години от живота й минават в залата по художествена гимнастика в Бургас. По-късно влечението й към изкуството я отвежда в НАТФИЗ. Миналата година печели „Икар“ за иновативност с представлението „Уеб бурлеска“.

„Спортът създаде в мен един вечен стремеж към нещо по-голямо, но огромната ми амбиция ме спъваше през годините. Сега съм изцяло щастлива. Вярвам, че мога да изградя кариера в България и затова не заминах в чужбина. Трябва да си знам цената, да я отстоявам и ще успея тук“, казва Валерия.

Снимка: bTV Media Group

Не крие, че има нужда от връзка и любов. Вярва, че съдбата ще я срещне с подходящия човек. „За едно съм категорична – никога повече с актьор! Имат твърде голямо его“, обобщава тя. Във „Фермата“ влиза заради приключението и емоциите.