И тази година във "Фермата" наблюдаваме пълна палитра от емоции. Някои стават приятели още от първия-втория ден, други се гледат накриво, също от първите дни, а не липсват и романтични трепети, включително любовни триъгълници.

Първите стрели на Амур прелетяха между Моника и 42-годишния актьор Петър Петров, който бързо стана лидер на „Елбетица“ и впоследствие си навлече гнева на мнозина, че иска да контролира всичко и всички.

„Нашият лидер е Петър. Има доста изявени качества и като цяло добре се справя. Харесва ми как рязко влиза около нас, изразява се, мисли и действа“ – сподели пред камерата на риалитито 28-годишната Моника Пепеланова, която е софтуерен инженер.

Няколко дни по-късно в нея се появиха колебания и тя сподели пред други жени в риалитито „Петър иска да прави всичко. Ако имаме деца и трябва да ги научи да карат колело, той по-скоро ще се качи на велосипеда и ще кара сам, отколкото да ги научи“.

След това Моника заяви, че не е давала китката си на Петър, а той сам си я е откраднал. Тя сподели, че иска да се премести в другия отбор, който по това време беше в „Ад“-а, за да провери дали може да се справи с всички предизвикателства.

До този трансфер така и не се стигна, защото Моника отпадна от състезанието за голямата награда.

Доста по-сложно се развиха романтичните отношения на друг мъж от отбор „Елбетица“ – Георги Георгиев.

32-годишният необвързан земеделец от Дерманци получи недвусмислени знаци, че е харесван от 27-годишната софиянка Ния, която сама отглежда детето си.

Жоро обаче й призна, че харесва друга участничка от "Фермата". Впоследствие той призна чувствата си на 24-годишната актриса от Бургас Валерия.

След известно време Валерия му сподели, че не може да отвърне с взаимност.

Пред останалите жени във Фермата тя разкри, че разочарованията ѝ в миналото от мъжете са ѝ създали толкова толеми страхове, че тя си е изградила черупка, в която се е скрила.

Разбира се, във "Фермата" 9 не липсват и открити вражди. Такива са отношенията между Кенан и Теодора от отбор „Канатица“. Учителката по английски език и земевладелецът си признаха, че във външния свят не биха имали нищо общо.

Вижте техния диалог тук: