„Мис Плеймейт“ 2009 Светлана Гущерова е получила заплахи за живота на себе си и този на най-близките си хора. Посъветвана от своя адвокат, моделът и многодетна майка не споделя подробности около ужасните събития и заканите да бъде залята с киселина, но казва, че се старае да изглежда добре.

„От такова нещо няма как човек да не се разклати и да не се почувства зле. Доста време бях затворена в себе си. Когато мога да го коментирам, тогава вече ще дам много по-голям и обширен отговор.“

Снимка: Instagram

.

„Със сигурност има хора, които са на моето място. Просто трябва да дадеш гласност. Когато не дадеш гласност, за съжаление в България по друг начин не става.“

Това е и причината в последните месеци Светлана да не е толкова активна в социалните мрежи, призна самата тя в студиото на „Преди обед“.

Блондинката, която е родом от Търговище, коментира и наградата, която скоро спечели, а именно титлата „Майка на годината“:

„Бих казала, че си я заслужих, защото в рамките на 6 години имам вече 4 деца – да са ми живи и здрави, защото те са ми най-важното нещо.“

„Отказах се от абсолютно всичко – това, което съм искала – аз да съм в центъра на вниманието, а сега са децата“, споделя още половинката до Християн Гущеров.

„Много строга майка съм. Ако трябва да бъда честна, аз не съм била много добра ученичка и в момента искам те да бъдат много добри ученици, искам да учат в най-доброто училище, в най-добрите градини – да бъдат страшни зубъри и да знаят всичко.“

Мечтата на Светлана Гущерова е децата й да учат във Виена:

„Категорично те ще учат във Виена. Там си представям моите четири деца. След това Швейцария и, дай боже, да стигнат до Кеймбридж.“

„Мис Плеймейт“ 2009 споделя и колко грижовен съпруг и баща е половинката й Християн Гущеров. Той много й помага в грижите за децата, а единствено нещо, което не може да прави, е да къпе децата.

Снимка: Instagram

„Децата много го слушат него. При мен са по-разглезени. Тати се слуша, а мама дай да я правим на дива и луда“, споделя още Светлана.

Бракът много променя многодетната майка, която казва, че двамата с Християн Гущеров са много различни и това е причината да се допълват и променят един друг.

„Хриси е зодия Рак, той е домошар, не обича големите компании и не беше ходил на кино от 10 години. Откакто аз съм с него, се допълнихме и променихме взаимно. И той ме промени много – аз бях момиче, което беше по живота, излизах по заведения.“

„Не, категорично, особено след като Хриси ми е съпруг“ – така Светлана отговори на въпрос дали сега би се снимала в еротична фотосесия и допълни, че съпругът й е „болезнено ревнив“.

Снимка: Instagram

Какви компромиси правят един за друг Светлана и Християн Гущерови, как поддържа форма плеймейтката, на какви козметични процедури се подлага и дали е шофирала в нетрезво състояние – вижте във видеото горе.