Светлана Гущерова, добила популярност след спечелването на конкурса "Мис Плеймейт" 2009, роди четвъртото си дете.

„Искам от цялото си сърце да БЛАГОДАРЯ на д-р Веселин Дяволов, проф. Боряна Слънчева и целия екип на "Майчин Дом"! Вниманието и грижите, които винаги сте полагали към мен и моите четири ангелчета, са незаменими, защото вие сте хора със златни ръце!“ – написа Гущерова, като публикува снимки на букет цветя, на които виждаме гривната, която родилките получават след раждането.

За четвърто дете Светлана загатна през ноември в предаването на bTV "Животът по действителен случай".

„Винаги съм мечтала за голямо семейство. Готова съм за още едно дете, но Хриси (Християн Гущеров – бел.ред.) е малко наплашен и иска лека почивка. Все пак, каквото Господ е казал, това ще се случи“ – сподели тогава Светлана пред Алекс Сърчаджиева.

Първото й дете, Ани, се ражда в осмия месец, когато е най-опасно.

„Бременността мина леко, но реших да изчистя един полилей, като се кача на стол. По-късно видях, че съм прокървила и тръгнах за болницата. Така или иначе щях да раждам секцио, защото ме е страх от нормално раждане. Ани бе в кувьоз и я гушнах за първи път две седмици след раждането. Така се случи, че и трите ми деца бяха в кувьоз. Имаха проблем с белите дробове. И до днес постоянно ги проверявам как дишат вечер. Не смея да ги оставя с играчка в леглото, за да не се задушат“ – разказа Светлана.

Цялото интервю можете да си припомните тук: