Светлана Гущерова доби популярност, след като спечели конкурса "Мис Плеймейт" 2009. Тринадесет години по-късно тя е загърбила бурното си минало и щурите купони и се е отдала на съпруга си Християн Гущеров и трите им деца.

Светлана разказа в студиото на "Животът по действителен случай" за кошмара, преживян при раждането на първото ѝ дете, както и за трудностите в първите дни след появата на другите ѝ две рожби. Тя повдигна завесата над семейния си живот, сподели истории от живота със своя съпруг, хлапетата им и други детайли от ежедневието им. Многодетната майка допусна камерата на предаването до места, където не е влизал никой друг – в дома й и в най-личните кътчета на нейната спалня.

„Винаги съм мечтала за голямо семейство. Готова съм за още едно дете, но Хриси е малко наплашен и иска лека почивка. Все пак, каквото Господ е казал, това ще се случи“ – споделя Светлана пред Алекс Сърчаджиева.

Първото й дете, Ани, се ражда в осмия месец, когато е най-опасно.

„Бременността мина леко, но реших да изчистя един полилей, като се кача на стол. По-късно видях, че съм прокървила и тръгнах за болницата. Така или иначе щях да раждам секцио, защото ме е страх от нормално раждане. Ани бе в кувьоз и я гушнах за първи път две седмици след раждането. Така се случи, че и трите ми деца бяха в кувьоз. Имаха проблем с белите дробове. И до днес постоянно ги проверявам как дишат вечер. Не смея да ги оставя с играчка в леглото, за да не се задушат“ – разказа Светлана.

Снимка: bTV Media Group

Когато е на 17-18 години, тя работи година и половина в застрахователната фирма на семейство Гущерови, без да подозира как ще се развие живота й.

„С Християн ни запознаха наши общи приятели. С предишната му съпруга бяхме и все още сме приятелки и за мен не беше редно, а и не му и вярвах в началото. След като видях, че е е упорит, се запознахме на рожден ден на моя приятелка. Казах на Мария, защото така е редно, а и тя вече си имаше свой път в живота“ – сподели Светлана.

Във видеото горе тя показава за първи път жилището си, включително спалнята. Светлана споделя, че децата й много обичат попара, а Християн – баница и мусака. Тя е толкова вманиачена да чисти, че почиства дори хотелските стаи, когато отидат на почивка.

Светлана разбира едва в четвърти клас, че има двама братя и една сестра от предишните бракове на своите родители, въпреки че Търговище е малък град. Днес тя често се вижда с тях.

Ако дъщеря й иска да участва в конкурс като „Плеймейт“, тя категорично няма да се съгласи.

„Аз бях много дива и щура. Избягах от училище заради кастинга, но сега съм коренно различна. Искам децата да учат в чужбина. Майка ми реагира негативно за конкурса и каза „Пожелавам ти да имаш дъщеря и да видиш какво е“. Дай боже, дъщеря ми да не тръгне по този път. Ще се чуди как да ги махне тези снимки от медийното пространство“ – сподели Светлана.

Какво разказа тя в "Шоуто на Николаос Цитиридис" преди няколко дни - вижте тук: