Преди няколко дни Иван Булкин привлече вниманието на медиите с новата си титла. Той стана "Super Model Universe 2020" на конкурс, който трябваше да се проведе в Малайзия, но заради пандемията бе в онлайн формат. 26-годишният пловдивчанин е републикански шампион по лека атлетика и вече има подобни признания – „Мистър БГ атлетика“ (2016) и „Мистър Пловдив“ (2019).

Иван работи в известна фирма за точени кори и използвахме една от почивките му, за да го разпитаме как поддържа формата си и какво прави в свободното си време.

Честит имен ден! Как минава днешният Ивановден?
Благодаря! Получавам много честитки. Обикновено празнувам вечер с приятели в някое заведение, но тази година ще е вкъщи в тесен кръг.

Какъв е дневният режим на един "Super Model Universe“?
Ставам в 7:30, защото от 8:30 до 17 ч. съм на работа. Отговарям за контактите с чуждестранните клиенти. В офиса имаме дрес код и затова ходя с риза, а в раничката си нося дрехите за тренировка. След работа тренирам около два часа на стадиона и затова се прибирам чак след 8 вечерта.

Снимка: Личен архив

Как се храниш?
Храня се пет пъти на ден. Сутрин закусвам вкъщи, а към 10-11 ч. хапвам ядки с плодове. Обядвам около 13 ч., а следобед, преди тренировката, хапвам банан или протеиново барче. Гледам да вечерям веднага след прибирането вкъщи, за да не е много късно. Ям месо, но избягвам тестени неща.

Как си с алкохола и кафето?
Алкохол пия сигурно 2-3 пъти в годината, не е моето. Не близвам и газирани напитки. Кафенцето е едно от малките ми удоволствия и пия по 3-4 на ден.

Снимка: Личен архивКак си почиваш?
Киноман съм и мога по цял ден да гледам филми. Поставил съм си цел тази година да изгледам повече от 365 филма. На 7 януари вече имам 12 зад гърба си. Записвам си ги в един екселски файл на лаптопа. Много обичам да си правя статистики, стриктен съм и по този начин си записвам и разходите (смее се). Обичам също да редя пъзели – по няколко хиляди части, след това ги залепвам и слагам в рамка на стената. Иначе през уикендите ходим с приятелите на разходки към Бяла река, Старосел, Асеновград… Много обичам да ходя на СПА, например в Хисаря или Банско. Не ходя по барове, не е моето.

Имаш ли си приятелка?
Да, с Антония сме заедно от три месеца. Сериозни са нещата, радваме си се, слушаме се (смее се). Тя учи право в Пловдивския университет и работи в нотариална кантора. След работа тренира дечица по художествена гимнастика.

Снимка: Личен архив

Успешна година от целия екип на LadyZone!
Благодаря ви! Поздрави на всички!

  • Фитнес за жени – единственото ръководство, от което имате нужда (част 2)
  • Фитнес за жени – единственото ръководство, от което имате нужда (част 1)
  • 5 топ упражнения за тялото, препоръчани от харвардски доктор
  • Д-р Теодора Тодорова, стоматолог, модел и инфлуенсър: Балансът е най-важен в тренировките
  • 3 упражнения, които ще ви вкарат във форма за нула време
  • Вяра Василева и онлайн тренировките, които помагат работещитe жени да имат хубави тела
  • Най-добрата диета: наръчник за здравословно хранене (част 3)
  • Светла Оцетова: През годините не спирам да спортувам, но в зала не влизам
  • Славена Вътова разкрива своите 3 тайни за силен имунитет
  • Най-добрата диета: наръчник за здравословно хранене (част 1)