Актрисата Дакота Джонсън и певецът на Coldplay са се разделили след седем години връзка и само пет месеца, след като обявиха годежа си. Актрисата и певецът започнаха да се отчуждават и решиха да прекратят връзката си, написа „Дейли мейл“.

Съобщава се, че Крис Мартин е "приел връзката им за приключила". През последните няколко месеца те се опитаха да подобрят отношенията си, но стигнаха до извода, че не могат да бъдат заедно.

„И двамата са заети хора, Крис беше в Европа с Coldplay и двамата имат лични приоритети, страсти и работни ангажименти, които естествено не съвпадат. Искаха да се получи, но не стана, а сега те признаха, че е по-добре да продължат напред“, каза близък на двойката.

Снимка: Getty Images

 

Освен това миналия уикенд 34-годишната Дакота бе забелязана без изумрудения си годежен пръстен, докато излезе на разходка с кучето си в Малибу.

Снимка: Getty Images

Ден по-късно обаче тези слухове бяха отречени. Представител на актрисата е заявил пред американското списание „Пийпъл“, че двамата артисти са заедно.

Снимка: Getty Images

„Те имат своите върхове и спадове, но определено не са разделени“, добавя източникът.

Снимка: Getty Images

Звездата от "Петдесет нюанса сиво" и 47-годишният Крис Мартин са заедно от 2017 г.

Дакота Джонсън е в чудесни отношения с децата на Мартин от Гуинет Полтроу, за която той беше женен от 2003 до 2016 г. Освен това самата Гуинет също се разбира добре с Дакота – тя бе дала своята благословия за годежа им през март.

Източник: БГНЕС