Дъщерята на Мелани Грифит тръгна по пътя на майка си и вече близо 10 години се изявява в киното и телевизията. Дакота Джонсън е най-известна с две неща – участието си в еротичния филм „50 нюанса сиво“ по романите на Е. Л. Джеймс и с доста забележимото разстояние между предните си два зъба. Е, едното от тези две неща вече го няма и тъй като няма как филмите „50 нюанса…“ да бъдат заличени от света (колкото и да му се иска на актьора Джейми Дорнан), вече се сещате, че става дума за уникалната усмивка на актрисата.

Това не би трябвало да е изненада, защото Дакота почти винаги се снима със затворени устни и рядко позказва зъбите си, което ни навежда на мисълта, че процедурата е нещо, което отдавна е искала да направи.

Снимка: Getty Images

Въпреки това много фенове, на шега или сериозно, реагираха бурно на променената ѝ визия:

„Почивай в мир! Разстоянието между зъбите на Дакота Джонсън си отиде, но не е забравена.“

„Това бих направила на Дакота Джонсън докато спи, за да ѝ върна разстоянието между зъбите.“

Някои фенове на актрисата са сериозно разочаровани, защото разстоянието между предните ѝ зъби винаги е било считано като допълнение към визията ѝ, което я прави по-красива. В коментарите си хората често пускат откъси от видео на Дакота от 2017, в което актрисата изпробва какви предмети може да сложи между зъбите си. Сред тях са кредитна карта, дървена пръчица, 1100 долара в банкноти по 100, кламер и други неща. Всичко това пред погледа на баща си, актьора Дон Джонсън: