Антоанет Пепе и Иво Карамански благодариха за всички благопожелания след годежа им.

„Благодарим ви за прекрасните пожелания. Обич от нас. Снимките са дело на любимата ни Ганка Михайлова“ – написа инфлуенсърката Пепе.

„Много сте готини!“ – добави певицата Вики Терзийска.

Снимка: Ганка Михайлова

В неделя двойката обяви, че се е сгодила.

Снимка: Ганка Михайлова

„Да“ на твоето предложение. „Да“ на колко умело успя да ме изненадаш рано сутринта. „Да“ на всичко, което ни предстои! Обичам те, Иво!“ – написа Пепе към краткото видео, озвучено с Lose Control на Teddy Swims.

Снимка: Ганка Михайлова

Хиляди поздравиха двойката за годежа, а една потребителка на Инстаграм написа под видеото „Наистина Антоанет Пепе е game changer. Тя тотално превъртя играта в тоя живот. Дай Боже всекиму да успее поне веднъж да открие Любовта след любовта. Тя цели 3 пъти го направи за има няма 4-5 години. Евала.“

Снимка: Ганка Михайлова

Антоанет Пепе има три деца, чиито имена са Сиена, София и Матиас.

Снимка: Ганка Михайлова

Двете момиченца са от брака й във Финландия, а синът е от връзката й с Филип Стоянов-Филяка. През ноември Матиас навърши 3 години.

В момента Антоанет живее с по-младия от нея Иво Карамански, син на едноименния персонаж от ъндърграунда, застрелян през 1998 г. в София.

Пепе и Карамански очакват момиченце, което трябва да се роди в края на юли или началото на август.

„Познавам си тялото и бях сигурна, че съм бременна. Доста бързо му казах“ – призна Антоанет Пепе пред bTV в средата на април.

Популярната двойка добави в това интервю, че темата за името на детето е „сложна“.

„Все още го мислим. Искаме да има послание, да е оригинално, а и всички роднини да го харесат. Иначе бременността върви добре. Малко по-уморена съм, но си спортувам, ходя на пилатес, йога и зумба. По-меланхолична съм от време на време, но това се дължи на хормоните“ – разказа Пепе.

„Искам да науча дъщеря си на ценности, да е по-разумна от мен. Искам колкото може повече да прилича на Антоанет“ – добави с усмивка Иво.

„Аз пък искам да вземе от Иво волята и силата. Да е музикална, на мен винаги ми е липсвало да мога да пея“ – призна Антоанет.