Тази вечер осем двойки продължават надпреварата в най-бляскавото танцово шоу.

Днес звездите в "Dancing Stars" представят танц, посветен на техен много близък човек.

Доктор Неделя Щонова посвети танца на своята майка.

„Тя ме вдъхнови да бъда майка. Копнеех да имам дете и цели 10 години очаквах това да се случи. Думата бездетна е като косачка, раздробява те, но майка беше до мен и ми казваше да вярвам. И чудото стана! Ясно помня деня, в който разбрах, че съм бременна – 8 октомври 2004 г.“ – призна Неделя Щонова.

Целите епизоди на "Dancing Stars" гледайте на btvplus.bg.

Тя добави, че между 200 и 300 хиляди двойки чакат да станат родители и ги призова да вярват в чудеса, да се доверят на своя лекар.

Майката на д-р Щонова бе в залата и поиска извинение за спартанския начин на възпитание, при който наказанията са били лишаване от репеетиции по балет.

„Усетих малкото момиче в танца, което после става жена. Силна емоция, но имаше повече подскачане, догонване на музиката и един друг, имаше небалансирани неща“ – коментира Галена Великова.

„Поздравявам ви за визията! Много експолозивна хореография, емоцията надделя и беше малко хаотично. Трябва повече прецизност“ – бе оценката на Франциска Йорданова.

Нейният съпруг Томаш Папкала сподели, че точно наобратно е видял нещата.

„Сакрална и разтърсваща история за всяка жена, която иска да бъде майка. Бяхте много красиви. Неделя носи качествата на балерина“ – добави Илиана Раева.

Журито оцени танца с 30 точки.

Целите епизоди на "Dancing Stars" гледайте на btvplus.bg.