„Да бъдеш мъж и да правиш онова, което искаш, без да се съобразяваш с нищо, освен с правдата“. Той е Любо Киров. И дали с думи, или в песен - това, което изрича, винаги е красиво.

Любо Киров бе отличен с две награди на церемонията на БГ радио - за изпълнител и за новия си албум „Целуни ме“. А на специалното пролетно парти, организирано от Университета за национално и световно стопанство, той изпълни и някои от своите песни.

Големият артист се познава по това, че прави каквото си иска, категоричен е Любо. „Не публиката трябва да задава дневния ред, а самият артист“, уточнява той, в специално интервю за Ladyzone.

Любо Киров подготвя турне из страната, което ще започне през август и ще завърши през ноември в НДК.

„Правят ме безсмъртен!“, казва Любо за своите участия.

Откровен е, че радостта на публиката му носи усещане за „възкръсване“. Посещението на различни градове из България го артиста да се чувства като спасител, защото хората намират спасение в неговата музика.

„Музиката е само форма да разказваш онова, в което вярваш. Изкуството е начин да изразиш онова, което носиш в себе си“, подчертава Любо. Той вярва, че онова, което го води както в музиката, така и извън нея, е духът.

Любо обожава животните и има особен афинитет към кучетата. Именно затова избира кучето му Кая да го придружава навсякъде.