Любо Киров обяви втори концерт в зала 1 на НДК на 5 ноември. Билетите за първата дата – 4 ноември, са почти разпродадени два месеца по-рано. Вторият концерт, който ще сложи епичен финал на турнето „Целуни ме“ тази година, идва след огромния интерес към събитието.

Снимка: Иван Ерменков за Artvent

Благодаря за огромното приятелство и подкрепа. Очаквам ви на 4 и 5 ноември, за да празнуваме живота с музика!“, сподели с почитателите си Любо Киров след обявяването на новината.

Снимка: Иван Ерменков за Artvent

Местата и за трите летни дати – във Варна, Бургас и Пловдив, бяха изчерпани предварително. Така концертите на Любо Киров „Целуни ме“ влязоха в ТОП 3 на най-посещаваните събития на български изпълнители в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim с над 10 000 предварително продадени билета.

Снимка: Иван Ерменков за Artvent

Турнето на Любо Киров носи името на новия му албум „Целуни ме“, който беше представен през април. Специални гости на концертите бяха ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли.

Снимка: Иван Ерменков за Artvent

Годината е изключително силна творчески за Любо Киров. През май тази година беше първият му мащабен концерт на сцената на легендарната британска зала Troxy в Лондон в присъствието на над 2000 души. В края на 2021 година пък Любо Киров направи музикално шоу на световно ниво в пълната зала „Арена Армеец“ в София.

Снимка: Иван Ерменков за Artvent

Освен това Любо Киров заедно с DARA, Галена и Иван Лечев е треньор в новия сезон на "Гласът на България" по bTV.