Димитър Бербатов е сред малкото български футболисти, които успяват да запазят в тайна личния си живот. Медиите следяха с интерес както футболната му кариера, така и кои са жените в живота му. Към момента той е баща на две дъщери. 

Димитър Бербатов се включва сред гостите в "Мача на надеждата". Събитието е организирано от фондацията на Стилиян Петров. Всички средства от събитието ще бъдат дарени на болници в България и на хора, лекуващи се от рак. 

"Мачът на надеждата" може да гледате пряко в ефира на bTV Media Group! bTV Action ще ви покаже грандиозния спектакъл на 6 септември от 17:00 ч., съпътстван с богата допълнителна програма.

КОЯ Е ЖЕНАТА ДО ДИМИТЪР БЕРБАТОВ? 

Елена Щилянова е с три години по-голяма от Бербатов. Двамата се запознават през 2006 г. в  столично заведение, което е едно от любимите на футболните национали. По това време тя била студентка в УНСС.

Според различни източници приятелите на Бербатов харесват Елена и я определят като "скромна" и "земна". 

Често медиите я наричат "Хубавата Елена". 

За пръв път тя се появява с него на светско събитие през 2017 г. на благотворително събитие, организирано от футболиста. Тогава заедно с тях са както двете им деца, така и майката на Бербатов. 

"Щастлив съм, че имам 3 жени у дома" - сподели футболистът преди време по повод 8 март. 

ДЕЦАТА НА БЕРБАТОВ

Димитър Бербатов и Елена имат две дъщери.

През 2009 г. се ражда първото им дете – Деа. 2012 г. идва с още едно щастие за семейството. Нейното име е Елиа

Футболистът понякога споделя снимки с дъщерите си в профила си в Инстаграм. Елена обаче почти не се вижда в кадрите. Нейното желание е да избягва изяви пред медиите и Бербатов подкрепя решението й. 

Бербатов решава домашни със своите дъщери на 9 и 12 години:

"Мачът на надеждата" на Стилиян Петров - пряко в ефира на bTV Media Group! bTV Action ще ви покаже грандиозния спектакъл на 6 септември от 17:00 ч., съпътстван с богата допълнителна програма.