Канадската актриса с български корени Нина Добрев и приятелят й Шон Уайт, който е олимпийски шампион в сноуборда, прекарват коледната си ваканция в Аспен, Колорадо.

„Каква Коледа! Благодарен съм да имам толкова добри приятели, семейство и любов в моя живот. Желая ви всичко най-добро и весели празници!“ – сподели 37-годишният носител на 3 златни медала от олимпийски игри.

Снимка: instagram.com/nina/

Освен много снимки той публикува и кратко видео, в което виждаме как двамата с Нина Добрев правят шоколадови мъфини с бадеми.

Снимка: instagram.com/nina/

За актрисата, прочула се с участието си в „Дневниците на вампира“, 2023 г. бе изпълнена с много момински партита и сватби на нейни приятелки.

„Перфектният ден за перфектната двойка. Много съм щастлива да отпразнувам с Ариел и Мат специалния ден, в който те си казаха „Да“. Обичам ви и двамата толкова много!“ – сподели Добрев в края на юни. Снимки от сватбата можете да видите тук:

В началото на юли тя си счупи ръката, а месец по-късно бе на щуро моминско парти в Мексико.

„Дойдохме, танцувахме, победихме“ – написа тогава родената в София канадска актриса от Кабо дел Сол.

През август тя бе шаферка заедно с Джъстин Тимбърлейк на приказна сватба в Бел Еър. Снимки от 5-звездния лукс на хотел „Бел Еър“ в едноименния квартал на Лос Анджелис можете да видите тук:

Сватбената серия продължи и през октомври.

„Толкова съм щастлива, че се намерихте един друг. И двамата сте толкова специални и красиви! Душите ви са предназначени един за друг. В последно време по света имаше толкова неприятни събития и беше чудесно да си заобиколен от толкова много любов. Мери, благодарна съм, че бях до теб в този специален ден! Обичам ви и двамата!“ – сподели тогава Нина Добрев.

34-годишната актриса все още не е минала под венчилото. Дали това ще се случи през 2024 г. – засега никой не знае.