Бретонът е една от тенденциите това лято, с която можете да се преобразите за секунди, без да правите драстична промяна във външния си вид. Нина Добрев дебютира с нова прическа и след 5 години без бретон, тя отново връща тренда на мода. С няколко движения на ножицата актрисата с български корени се преобрази за важно събитие на червения килим – премиерата на новия филм с нейно участие.

В поредица от снимки в Инстаграм Нина сподели как нейният фризьор Марк Таунсенд трансформира дългата й коса, като прави акцент отпред.

Няколко часа по-късно Добрев вече е облечена в малка черна рокля с бляскави елементи и позира пред фотографите в компанията на холивудските легенди Пиърс Броснан и Адам Сандлър.

Снимка: Getty Images

Нашето момиче изпълнява главна роля в екшън комедията на Нетфликс „The Out-Laws“, в която си партнира именно с Броснан, а продуцент на лентата е Сандлър. В нея тя се превъплъщава в ролята на дъщеря на печално известни банкови обирджии. Премиерата на „The Out-Laws” e на 30 юни в стрийминг платформата.

Снимка: Getty Images

 Вижте видео, в което Нина Добрев се появява на червения килим в Кан: