В момента актрисата Нина Добрев е в Гърция за снимките на нов филм. Звездата от „Дневниците на вампира“, която има български корени, сподели снимки от работата си по филма „The Bricklayer“, в който ще си партнира със звездата от „Ерин Брокович“ Арън Екхарт.

„Строго секретно: Присъединих се към ЦРУ, създадох нови приятели и си цепнах панталона“, написа актрисата към снимките.

Снимка: Instagram

Очевидно героинята ѝ ще се впусне в сериозен екшън, защото на част от снимките Нина изглежда ранена или изцапана с кръв.

Снимка: Instagram

Преди време Арън Екхарт описа сюжета на филма така: „Страхотен екшън филм за тухладжия, който е бил в ЦРУ, напуска го, после пак се връща и се заплита в проблеми.“

Преди няколко дени Нина сподели и друга снимка, към която написа: „Да снимаш филм в Европа не е толкова гадно.“

Нина е заедно с Арън на няколко от снимките, но актьорът е в южната ни съседка доста преди нея. През март той даде ексклузивно интервю за bTV, в което разказа, че е посещавал София.

“Знаете ли, последния път, като бях в София – фотограф съм, снимам и филми – просто се разхождах, дори не помня къде бях в София, но обикалях всеки ден с по 10-20 ролки филм за черно-бели снимки и се разхождах с километри, с часове“, сподели той. „Снимките, които имам от София – например някой излиза и попадам на прекрасна сватба на улицата. Влизах, е, не в домовете, но се доближавах до тях и снимах. Нямах представа къде бях, не знаех дали съм в опасност или не. Просто се влюбих в страната така. И дори не мога да кажа къде бях.

Изглежда преди да се заеме с филма, Нина е прекарала известно време на Санторини заедно с приятеля си Шон Уайт.