Катрин Тасева отбеляза 26-ия си рожден ден с чудесна снимка, на която я виждаме в секси червена рокля, застанала пред стена от рози.

"Златното момиче" е права до тортата, също украсена с рози и розова глазура. Вдясно от нея са двете големи светещи цифри, показващи възрастта й.

„Всеки следващ рожден ден ми е по-любим! Hello my 26!“ – написа гимнастичката в профила си.

Снимка: instagram/taseva.k

Много хора поздравиха рожденичката в Инстаграм, а актьорът Александър Сано изпълни коментара си с емоджита на чаши вино, здравец, сърце и торта.

Три сърца изпрати и колежката й Невяна Владинова. Преди две седмици Катрин публикува тяхна обща снимка с думите „Истинските приятели са като звездите - невинаги ги виждаш, но знаеш, че са там!“.

Катрин Тасева роди своето първо дете в началото на юни. Тя и съпругът й Станислав Сивков избраха за своето момче името Николай.

40 дни по-късно Катрин Тасева направи погача на сина си. Специален гост на празника бе Илиана Раева. Председателката на Българската федерация по художествена гимнастика беше една от орисниците на малчугана. Нейното пожелание беше особено специфично.

"Една от орисниците (аз) го ориса да е голям левскар и му подари левскарски екип! Да е здрав, щастлив и силен!" – написа тогава Илиана Раева.

Катрин Тасева е в отлична форма след раждането и често показва в своя профил какви упражнения прави.

А тук можете да си припомните как Станислав Сивков предложи брак на Катрин в центъра на Пловдив, в присъствието на техни познати, облечени като Дядо Коледа.