Антоанет Пепе сподели видео, заснето преди няколко месеца, когато тя и приятелят й Иво Карамански научават пола на очакваното от тях дете.

„Много отдавна разбрахме пола на бебето ни. Още преди да сме споделили с близки и приятели, че съм бременна. Всъщност с Иво решихме да направим неинвазивен пренатален тест, който открива генетични заболявания като синдром на Даун, Едуардс и Патау още от 9-та седмица на бременността. Именно затова и рано-рано разбрахме, че чакаме момиченце. Само Нели Сано знаеше какво e бебето и супер изненадващо за мен и в много малък състав ни спретна изненада, за да научим пола и ние“ – разказва Пепе.

„Нямаме никакво търпение да се запознаем с нашата принцеса. А сега можете ли да предположите – кое име сме избрали?“ – пита бременната инфлуенсърка.

Снимка: Instagram.com/antoinettepepe/

„My fam (моето семейство)“ – написа Иво под видеото, а диетоложката Енджи Касабие добави „God bless you“.

Снимка: Instagram.com/antoinettepepe/

Всъщност новината за бебето пръв съобщи Александър Сано, който при гостуването си в „120 минути“ на 31 март обяви, че ще става дядо. Неговата съпруга Нели Атанасова е майка на Иво Карамански.

Снимка: Instagram.com/antoinettepepe/

Две седмици по-късно Антоанет Пепе и Иво Карамански сами разкриха повече детайли в студиото на „Преди обед“.

Детето трябва да се роди в края на юли или началото на август. „Познавам си тялото и бях сигурна, че съм бременна. Доста бързо му казах“ – призна Антоанет Пепе, която вече има три деца – Сиена, София и Матиас.

Популярната двойка добави, че темата за името на детето е „сложна“.

„Все още го мислим. Искаме да има послание, да е оригинално, а и всички роднини да го харесат. Иначе бременността върви добре. Малко по-уморена съм, но си спортувам, ходя на пилатес, йога и зумба. По-меланхолична съм от време на време, но това се дължи на хормоните“ – разказа Пепе през април.

В началото на юни тя навърши 34 години. Повече по темата вижте тук: