„Честит рожден ден, скъпа моя Теди! Давам ти цялата си майчина благословия! Знаеш ли, не е нужно да правиш, каквото и да е, защото ти си съвършена такава, каквато си! А аз все така ще си питам: “На кого прилича Теди – на мен или на баща си”?! Хаха, внимавайте какво ще ми отговорите!“ – сподели Ивана по повод 31-ия рожден ден на дъщеря си Теодора.

Певицата публикува снимка от своя рожден ден, който бе на 31 януари.

Снимка: Instagram.com/ivana_music_bulgaria/

На кадъра виждаме и бившия съпруг на Ивана – Валентин Димитров.

„Да е здрава и много щастлива!“ – коментира под публикацията Галена, а Соня Немска добави „Честит рожден ден! Честит празник във вашето семейство! Да е здрава, щастлива, обичана и все така красива!“.

Снимка: Instagram.com/ivana_music_bulgaria/

Самата Теодора не е много активна в Инстаграм и не е публикувала снимки от рождения ден.

„С каквото и друго да се бях захванала като професия, пак щях да съм толкова добра. Каквото и да започна, го изяждам с парцалите“ – сподели Ивана в интервю за bTV преди време.

Попфолк звездата живее в Пловдив и призна, че не се крие от хората, пазарува си спокойно и не се притеснява, ако я видят по дънки и без грим.

„Винаги мога да сложа тъмни очила и нещо на главата, но кому е нужно. Не искам да се крия. Това съм аз, хубаво ми е да ме разпознават. Ако искат да се снимат с мен, а пък точно в този момент не е удобно, ги моля да изчакат малко“ – разказа изпълнителката на „Шампанско и сълзи“.

Тя допълни, че щастието е път, а не е крайна точка.