„Честит рожден ден, Ивана! Има два велики дни в живота на човек – денят, в който се раждаме и денят, в който разбираме защо. А ти, Ивана, ти си родена да правиш хората щастливи. Пожелаваме ти да си здрава, да раздаваш още любов, още емоции и още много от онази твоя музикална магия, която е единствена и не може да се сравни с нищо друго! Радвай се на щастието днес и на всички възможности, които ще ти донесе новото утре! Обичаме те!“ – така екипът на Ивана я поздрави за рождения ден.

Снимка: Instagram.com/ivana_music_bulgaria/

Талантливата певица от Айтос, чието истинско име е Ваня Калудова, навършва днес 55 години.

Нейните колежки я поздравиха чрез коментари в Инстаграм.

„Честит рожден ден, скъпа Ивана! Пожелавам ти здраве и красива музика!“ – написа Глория.

„Честит рожден ден!“ – лаконична е Преслава.

„С каквото и друго да се бях захванала като професия, пак щях да съм толкова добра. Каквото и да започна, го изяждам с парцалите“ – сподели Ивана в интервю за предаването „Преди обед“ на днешния ден през 2022 г.

Попфолк звездата живее в Пловдив и призна, че не се крие от хората, пазарува си спокойно и не се притеснява, ако я видят по дънки и без грим.

„Винаги мога да сложа тъмни очила и нещо на главата, но кому е нужно. Не искам да се крия. Това съм аз, хубаво ми е да ме разпознават. Ако искат да се снимат с мен, а пък точно в този момент не е удобно, ги моля да изчакат малко“ – разказа изпълнителката на „Шампанско и сълзи“.

Тя допълни, че щастието е път, а не е крайна точка.

„Не трябва да мислим какво нямаме. За кога? Трябва да спрем с тази идея първо да осигурим къща на децата, да ги оженим и чак после да живеем“ – призна Ивана.

Цялото интервю можете да си припомните тук: