Днес Ваня Калудова, известна на всички като Ивана, навършва 53 години.

„С каквото и друго да се бях захванала като професия, пак щях да съм толкова добра. Каквото и да започна, го изяждам с парцалите“ – сподели Ивана в интервю за предаването „Преди обед“.

Попфолк звездата живее в Пловдив и призна, че не се крие от хората, пазарува си спокойно и не се притеснява, ако я видят по дънки и без грим.

„Винаги мога да сложа тъмни очила и нещо на главата, но кому е нужно. Не искам да се крия. Това съм аз, хубаво ми е да ме разпознават. Ако искат да се снимат с мен, а пък точно в този момент не е удобно, ги моля да изчакат малко“ – разказа изпълнителката на „Шампанско и сълзи“.

Тя допълни, че щастието е път, а не е крайна точка.

„Не трябва да мислим какво нямаме. За кога? Станахме на по 50 и трябва да спрем с тази идея първо да осигурим къща на децата, да ги оженим и чак после да живеем“ – призна Ивана и коментира, че двете години пандемия са ни отнели прегръщането.

„Критична съм към себе си. Всеки артист има пиков момент в кариерата си, след което е нормално публиката да иска друг изпълнител. Когато ме канят за новогодишни партита, открито ми казват, че догодина ще поканят някой друг. И това е нормално. Аз съм спокойна, защото съм от тези изпълнители, които сме останали във времето. Не се съобразявам с модните тенденции, защото имам собствен стил“ – сподели родената в Айтос певица.

Тя коментира, че има много хубави песни, които са ощетени, защото хората винаги искат най-големите хитове.

„Дори Васил Найденов ми каза скоро: Защо да правим нови песни, като публиката все иска големите хитове“ – обобщи Ивана.

Цялото интервю с рожденичката можете да гледате във видеото горе.

А какво сподели Ивана на 7 януари, когато празнува имен ден, вижте тук: